SpaPartner


SpaPartners resa började 2013 då med ambitionen att täcka några få spa-anläggningars behov.
Tre månader efter starten gick man från två till tjugo anställda, med ett ständigt ökande antal spa-anläggningar och växande personalbehov. Nu tar SpaPartner siktet pånytt.


Sedan lanseringen av Training Season bemanningstjänst har utvecklingen och ambitonerna ständigt växt. 2021 togs beslutet att bemanningstjänsten skulle bli ett fristående bolag för att starkare och än bättre utveckling.


Idag arbeta SpaPartner med regionsansvariga i alla regionener man verkar aktivt i. Detta gör att vi alltid finns nära till hands både för vår personal och partners. 

Vi tror starkt på detta arbetssätt då vi vill vara en trygg punkt för våra terapeuter men också en stabil partner att räkna med för alla spa-anläggningar.


För våra terapeuter jobbar ständigt med att skapa mer trygghet och stabilitet genom förbättrade avtalsvillkor, individuella lösningar för att möjliggöra till bättre arbetsvillkor och möjlighet till mer arbete.

För våra anläggningar strävar vi alltid efter stärkt kvalité hos våra terapeuter. Detta gör vi genom nära samarbeten med våra partners för att både förstå och förutse deras behov. 
Vi utbildar våra terapeuter kontinuerligt för att dem ska ha kunskap om produkter och behandlingstekniker. 

Tillsammans hittar vi även lösningar så att partners kan få våra terapeuter mer kontinuerligt under perioder då behovet kan vara större, vilket ger en större trygghet och stabilitet för alla parter.

33

SPA

60

TERAPEUTE

12

REGIONER

Vår personal